Syksyn 2021 kanervamyynti

• ma-pe 6.10.9.2021

Syksyn kanervat ja callunat ovat tilattavissa Olkahisen koulun vanhempainyhdistykseltä

Kukkien hinnat:

Punaisia Erika-kanervia 8 kpl (ltk) / 22 €

Valkoisia Callunoita 8 kpl (ltk) / 22 €

Punaisia Callunoita 8 kpl (ltk) / 22 €

Tilausmäärä on aina vähintään yksi laatikko, jossa on kahdeksan kukkaa. Yhdestä laatikosta kilahtaa n. 5 e suoraan luokille käytettäväksi luokan suunnittelemiin kohteisiin, retkiin yms.

HUOM! Mikäli olet Olkahisen koulun oppilaan huoltaja ja haluat ohjata kukkatilauksesi tuotot omalle luokalle, seuraa Wilma-viestissä saamiasi ohjeita. Wilma viesti tulee huoltajille heti alkuviikosta ja viesti sisältää tilauslinkin ja maksuohjeet oppilaiden huoltajille.

Jos haluat tilata kanervia ja callunoita ja haluat ohjata kukkatilauksesi tuoton koko koulun luokille tasapuolisesti, toimi seuraavasti:

1. Tee tilaus täyttämällä viimeistään pe 10.9. tilauslomake.

2. Maksa kukat viimeistään perjantaina 10.9.

Maksuohjeet:
Saaja: Olkahisen koulun vanhempainyhdistys ry
Tili: TSOP FI89 5730 0821 1227 57
Viitenumero: 1119
Ei viestiä
HUOM! Maksa tilaus ehdottomasti PE 10.9. mennessä. Mikäli maksua ei ole suoritettu tähän mennessä, tilaus peruuntuu. (Mikäli olet koulun oppilaan huoltaja, seuraa maksun osalta Wilma-viestissä saamiasi ohjeita)

3. Nouda tilaus
Paikka: Hyppösenkatu 3 ja 6 pihat